Zašto InfoDom?

Osnovana prije više od 20 godina, tvrtka InfoDom d.o.o. iz Zagreba, razvijala se na američkim tehnologijama i europskim praksama te postala jedna od vodećih hrvatskih softverskih i IT konzalting tvrtki. 

Poslovni fokus tvrtke su usluge za strateško upravljanje i digitalnu transformaciju javne uprave i gospodarstva te usluge za integraciju ICT rješenja temeljem upravljanja poslovnim procesima, upravljanja znanjem i upravljanja programima i projektima.

Kroz certificirane poslovne statuse, InfoDom surađuje s vodećim svjetskim tehnološkim principalima: IBM-om, Microsoftom, Oracleom te partnerima za Open tehnologije, koristeći njihove najnovije tehnologije, metodologije i rješenja.

Kod realizacije kompleksnih rješenja za kupce InfoDom koristi referentne modele svjetskih autoriteta, regulatorne okvire i standarde kao izvore znanja (po načelu Model Driven Everything).

N

Međunarodni standardi

N

Referentne arhitekture

N

Svjetske metodologije

N

Domenske prakse i iskustva

N

Repozitorij znanja

N

1.200+ realiziranih projekata

N

Međunarodne reference

N

EU inicijative i projekti

Misija

Misija InfoDoma je surađivati u realizaciji vaše vizije razvoja i biti motor za ubrzanu digitalnu transformaciju javne uprave i gospodarstva.

Vizija

Vizija InfoDom Grupe je biti vodeći proizvođač i implementator fleksibilnih digitalnih platformi za rad i povezivanje javnog i privatnog sektora temeljenih na svjetskim, europskim i nacionalnim standardima te modernim digitalnim tehnologijama.

Vrijednosti

Usmjerenost prema klijentu
Odgovornost
Partnerstvo
Otvorenost
Inovativnost
Liderstvo na tržištu
Poslovna izvrsnost
Timski duh i suradnja
Društveno odgovorno poslovanje

Naš tim

Josipa Nikić

Ana Šebalj

Željko Pintar

Margareta Rajčić

Želite li upravljati vašim timovima na agilan, moderan i profesionalan način, kontaktirajte nas!

Ured

Andrije Žaje 61/1
10 000 Zagreb, Hrvatska

Telefon

+385 1 3040 588

Radno vrijeme

08,00 – 17,00

Osobne podatke prikupljamo i pohranjujemo isključivo u mjeri u kojoj je to potrebno za pružanje usluge i temelji se na zakonskoj osnovi, ugovornoj obvezi ili dobrovoljno danoj suglasnosti.
Na sve podatke prikupljene s ove stranice primjenjuje se Politika privatnosti InfoDom d.o.o.